11 nettlesere du ikke visste om

Opera, Safari, Firefox og Internet explorer har haugevis av konkurrenter.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bruker én av de fire nevnte nettleserne i ingressen.

Ser vi på vår egen statistikk, er det i hvert fall ytterst få som bruker noe annet - de siste tre ukene er under tre prosent av sesjonene på DinSide fra andre nettlesere enn de nevnte, og enkelte er bare representert med et par-tre brukere.

For - det finnes faktisk en jungel av nettlesere å velge mellom. I denne artikkelen skal vi se på noen av dem - faktisk er det mange av dem som tilbyr spesiell funksjonalitet du kanskje kunne tenke deg å bruke i din hverdag.

Flock

(Windows, Mac, Linux)Det er ikke lenge siden vi skrev om Flock, men Flock er nettleseren for deg som har et “sosialt“ liv på nettet. Den er basert på Firefox og inneholder mange finesser både mot Facebook, Flickr, Twitter, del.icio.us og mer til, som gjør at du alltid er oppdatert på hva dine venner driver med. I tillegg har det finesser som web clipboard, som fungerer som en lagringsplass for bilder og tekst du måtte finne mens du tråler nettet på jakt etter bakgrunnsmateriale til en skoleoppgave. Et eget panel for media kan også settes opp slik at du med en gang får oppdateringer fra bilde- og filmgalleriene til de du følger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer