Billige spill til Switch, PlayStation og Xbox

12 gode spilltilbud under black friday

Se hvor du bør kjøpe spillene.

PENGER Å SPARE: Også i spillbutikkene får man gode rabatter på spill i disse tider – til og med på de nyeste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
PENGER Å SPARE: Også i spillbutikkene får man gode rabatter på spill i disse tider – til og med på de nyeste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spill til konsoller kan ofte koste opp mot 700 kroner, og enda mer om det er spesialutgaver. Da er black friday en gyllen anledning til å få dyre spill til en litt rimeligere penge.

Sony, Microsoft og Nintendo har tradisjon tro annonsert en drøss med tilbud i anledning en av årets travleste handledager, men de holder seg ikke til én dag. Spilltilbudene varer nærmere en uke og det er stor sjanse for at butikkene har daglige supertilbud i løpet av uken, noe som er greit å ha i bakhodet.

Supertilbud i en uke

Vi har saumfart tilbudslistene til de tre konsollprodusentene og har funnet det vi synes er de ti beste tilbudene i forbindelse med black friday.

Prisene har vi sammenliknet med de fysiske butikkene og nettbutikkene slik at du enkelt kan se hvor det er rimeligst å handle.

Har du andre tips som vi ikke har fått med i oversikten? Hjelp gjerne andre lesere med å dele tipsene i debattfeltet nederst. Alle prisene er ekskludert eventuell frakt.

For hvert spill har vi laget en tilhørende liste med produktene hos prissammenligningstjenesten Prisjakt, som du kan klikke deg inn på for å finne de laveste prisene til ulike plattformer.

(Vi gjør oppmerksom på at disse lenkene er kommersielle, altså der Dinside får betalt av Prisjakt for å dirigere brukere dit. Dette har ingen innvirkning på det redaksjonelle innholdet. )

Spider-Man

Tilgjengelig på: PlayStation 4.
Pris PlayStation Store: 399,99 kroner.

Enten du er tilhenger av «Spider-Man» eller ei, er det forholdsvis nye PlayStation 4-spillet et vi trygt kan anbefale. Følelsen av å svinge mellom skyskraperne i New York mens man skyter ut spindelvevtråder, er helt fantastisk. Det hjelper godt med at spillverdenen er visuelt vakker og at selve spillet gir deg en ordentlig utfordring.

FIFA 19

Tilgjengelig på: Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC.
Pris PlayStation Store: 398,43 kroner.
Pris Nintendo eShop: 401 kroner.
Pris Xbox Store: 489,30 kroner.

I FIFA 19 kan du styre alle fotballheltene dine. Foto: Electronic Arts.
I FIFA 19 kan du styre alle fotballheltene dine. Foto: Electronic Arts. Vis mer

Det er ikke mer enn to måneder siden «FIFA 19» kom ut, men i anledning Black Friday har butikkene skrudd ned prisene med flere hundre kroner. Er du glad i fotballspill og ikke har skaffet deg det nyeste spillet i FIFA-serien, er nå en god mulighet til å få det til en rimelig penge.

God of War

Til: PlayStation 4.
Pris PlayStation Store: 269 kroner (55 prosent avslag).
Rimeligst på Prisjakt: 248 kroner.

Tidligere i år ble det lansert et nytt kapittel i Sonys kritikerroste «God of War»-serie, og det er blitt mottatt av spillerne med stående applaus. Vær obs på at det har en anbefalt aldersgrense på 18 år, noe som skyldes mye vold og stygg språkbruk.

Assassin’s Creed Odyssey

Til: PlayStation 4 og Xbox One.
Pris PlayStation Store: 349 kroner (48 prosent avslag).
Pris Xbox Store: 475,30 kroner.

Nytt år, nytt Assassin’s Creed. Foto: Ubisoft.
Nytt år, nytt Assassin’s Creed. Foto: Ubisoft. Vis mer

«Odyssey» er det ellevte kapittelet i hovedserien «Assassin's Creed» fra Ubisoft. I denne lanseringen er spillet satt til 431 år før Kristus og omhandler en oppdiktet historie under Pelopenneskrigen. Spillet kan stort sett vise til gode anmeldelser fra spillpressen er et alle tilhengerne av serien bør sjekke ut. Denne uken er et godt tidspunkt å gjøre det på.

Shadow of the Tomb Raider

Til: PlayStation 4 og Xbox One.
Pris PlayStation Store: 349 kroner.
Pris Xbox Store: 359,40 kroner.

«Shadow of the Tomb Raider» er det tredje og avsluttende avsnittet i «rebooten» av serien, som kan smykke seg med totalt sett svært gode tilbakemeldinger både fra spillpresse og spillere generelt.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Til: Switch.
Pris Nintendo eShop: 412 kroner.

På et tidspunkt ble det solgt flere kopier av «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» enn Switch (ekstern lenke). Det sier litt om populariteten til Nintendos eventyrspill. Under Black Friday har Nintendo kuttet 30 prosent av prisen. Du finner det også rimelig i butikk.

Super Mario Odyssey

Til: Switch.
Pris Nintendo eShop: 346 kroner.

Super Mario Odyssey var et av de beste spillene i 2017.
Super Mario Odyssey var et av de beste spillene i 2017. Vis mer

Et annet Nintendo Switch-eksklusivt spill vi trygt kan anbefale, er «Super Mario Odyssey». Dette er et fabelaktig plattformspill for personer i alle aldre og er et must for tilhengere av Super Mario.

Forza Horizon 4

Til: Xbox One og Windows 10.
Pris Xbox/Microsoft Store: 421,85 kroner.

Forza Horizon 4 er midt i blinken for deg som er glad i spreke biler. Foto: Microsoft Studios.
Forza Horizon 4 er midt i blinken for deg som er glad i spreke biler. Foto: Microsoft Studios. Vis mer

Microsofts fartsfest «Forza Horzion 4» er et av årets beste bilspill. Det ble lansert tidlig oktober, men i forbindelse med Black Friday-dagene er det satt med 35 prosent digitalt. Dette er faktisk et av få spill på vår liste som er rimeligere å kjøpe digitalt enn fysisk i butikk eller på nett.

Merk også:

«Forza Horizon 4» er et Xbox PlayAnywhere-spill som betyr at kan kjøpe det på én plattform, for eksempel på Xbox One, og så eier man det også på Windows 10. Spillet er også en del av Xbox Game Pass, en Netflix-liknende tjeneste, hvor man betaler 99 kroner i måneden for tilgang til over 100 spill.

Overcooked 2

Til: Switch, Xbox One og PlayStation 4 og Xbox One.
Pris Nintendo eShop: 200 kroner.
Pris PlayStation Store: 219 kroner.
Pris Xbox Store: 165,17 kroner.

Hvis du er på jakt etter et sofaspill der du kan spille med eller mot andre, kan vi trygt anbefale «Overcooked 2». «En ny porsjon kaotisk matlaging», står det å lese om spillet i spillbutikkene, og det er egentlig den korte oppsummeringen spillet trenger. I «Overcooked 2» samarbeider man (eller kjemper mot hverandre) for å bli den ultimate kokken, samtidig som spillet kaster hindringer mot deg.

The Crew 2

Til: PlayStation 4 og Xbox One.
Pris PlayStation Store: 179 kroner.
Pris Xbox Store: 259,60 kroner.

«The Crew 2» er et gigantisk bilspill satt til USA. Det er så stort at det vil ta rundt en halvtime å kjøre fra kyst til kyst. Greit, det tar mye lenger tid i det virkelige liv, men husk at dette er et spill. Som «Forza Horizon 4» er «The Crew 2» et åpent bilspill og man kan kjøre rundt og nyte utsikten, hvis man ønsker det, eller så kan man delta i et av de flerfoldige billøpene. Man gjør det man selv vil, med andre ord.

Far Cry 5

Til: PlayStation 4 og Xbox One.
Pris PlayStation Store: 309 kroner.
Pris Xbox Store: 389,40 kroner.

Satt til den oppdiktede byen Hope County i Montana i USA, leverer «Far Cry 5» en ellevill åpen verden. Spillet bygger på den samme oppskriften som de tidligere i serien, med et høyt tempo i en åpen verden med noen kontroversielle karakterer. Et ekstra pluss er at man kan spille gjennom hele historiedelen med en venn, og tilbudsprisene viser at det aldri har vært en like godt tidspunkt som nå å kaste seg inn i Ubisofts ekstreme åpen verden.

Rocket League

Til: Switch, PlayStation 4 og Xbox One.
Pris Nintendo eShop: 94 kroner.
Pris PlayStation Store: 96 kroner.
Xbox Store: 89,40 kroner.

Rocket League holder det gående og er noe for spillere i alle aldre. Foto: Psyonix.
Rocket League holder det gående og er noe for spillere i alle aldre. Foto: Psyonix. Vis mer

Vi er bare nødt til å ta med «Rocket League» i år også. Det enkle, men akk så underholdende bil/fotballspillet er fremdeles en sikker vinner. Oppskriften er enkel, man styrer hver sin lille radiobil og skal få ballen inn i motstanderens mål. Dette er et spill som er lett å lære seg, men vanskelig å mestre. Man er ikke nødt til å være glad i fotball for å kose seg med «Rocket League», og vi garanterer flere timer moro foran TV-skjermen.

I butikk får man kun kjøpt samlerutgaven som inneholder tre utvidelsespakker og fire ekstra biler. Er man kun interessert i hovedspillet, er det lurest å kjøpe det digitalt. Utvidelsespakkene og bilene får man uansett kjøpt i butikkene til Sony, Microsoft og Nintendo.

Billigst i butikk

Som du kan se i oversikten over, er det stort sett best pris i fysisk butikk og nettbutikk (før eventuell frakt) fremfor de digitale butikkene til Sony, Microsoft og Nintendo, noe som er greit å være obs på når man skal kjøpe spill. Enten det er under black friday eller senere.

Merk at både Sony og Microsoft tilbyr ekstra rabatter for dem som abonnerer på deres nettjenester, PlayStation Plus og Xbox Live Gold.

Spill som gave? Dette bør du sjekke først

Hvis man kjøper spill som gave, kan det være greit å forhøre seg om mottakeren ønsker spillet på disk eller foretrekker det digitalt – i for eksempel Xbox Store kan man kjøpe og gi bort digitale spill, men hverken Sony eller Nintendo tilbyr dette. En annen løsning er selvsagt å kjøpe gavekort på spill, men igjen, forhør deg med mottakeren om hvilken plattform det er som gjelder.

Hovedregelen er at PlayStation 4-spill fungerer kun på PlayStation 4, Switch-spill fungerer kun på Switch og Xbox One-spill fungerer kun på Xbox One.

Dog er det noen unntak. Flere spill på Xbox One som er merket «Xbox PlayAnywhere» kan også spilles på PC-er med Windows 10. I tillegg er det flere Xbox 360-spill som også kan spilles på Xbox One. Her finner du en oversikt over spill som kan spilles på både Xbox 360 og Xbox One.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer