Billige spill til Switch, PlayStation og Xbox

12 gode spilltilbud under black friday

Se hvor du bør kjøpe spillene.

PENGER Å SPARE: Også i spillbutikkene får man gode rabatter på spill i disse tider – til og med på de nyeste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
PENGER Å SPARE: Også i spillbutikkene får man gode rabatter på spill i disse tider – til og med på de nyeste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spill til konsoller kan ofte koste opp mot 700 kroner, og enda mer om det er spesialutgaver. Da er black friday en gyllen anledning til å få dyre spill til en litt rimeligere penge.

Sony, Microsoft og Nintendo har tradisjon tro annonsert en drøss med tilbud i anledning en av årets travleste handledager, men de holder seg ikke til én dag. Spilltilbudene varer nærmere en uke og det er stor sjanse for at butikkene har daglige supertilbud i løpet av uken, noe som er greit å ha i bakhodet.

Supertilbud i en uke

Vi har saumfart tilbudslistene til de tre konsollprodusentene og har funnet det vi synes er de ti beste tilbudene i forbindelse med black friday.

Prisene har vi sammenliknet med de fysiske butikkene og nettbutikkene slik at du enkelt kan se hvor det er rimeligst å handle.

Har du andre tips som vi ikke har fått med i oversikten? Hjelp gjerne andre lesere med å dele tipsene i debattfeltet nederst. Alle prisene er ekskludert eventuell frakt.

For hvert spill har vi laget en tilhørende liste med produktene hos prissammenligningstjenesten Prisjakt, som du kan klikke deg inn på for å finne de laveste prisene til ulike plattformer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer