12 ting når du har mistet nettilgangen

For noen år siden var det helt vanlig ikke å ha nett - nå får mange hetta når det faller ut. Her er 12 aktiviteter mens du venter på tilgang. På PC-en, selvsagt.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her om dagen gikk strømmen i kontorlokalene våre. Boof, sa det (vel, det føltes sånn, i hvert fall), etterfulgt av et kollektivt "neeeeeeeiiii!" fra alle som ikke hadde trykket på lagreknappen det siste kvarteret.

Selv har jeg bærbar PC og kunne i ro og mak kopiere og lime litt mellom artikkelsystemet og notepad, før jeg pakket sekken og tok resten av dagen fra hjemmekontoret.

På vei hjem med bussen (klokka to!) var det befriende tomt, så jeg bestemte meg for å dra opp den bærbare PC-en på fanget, og jeg kunne kjapt konstatere at jeg måtte frigjøre litt plass på harddisken. Da slo tanken meg at det først og fremst er når du ikke har nettilgang at du har tid til å gjøre disse tingene - rett og slett ta en opprydning på PC-en.

Her er tolv PC-aktiviteter du kan bedrive når du ikke har nettilgang, eller hvis du rett og slett bare har tid til overs:

1. Avinstaller programmer du ikke bruker

Dette gjelder spesielt dersom harddisken din begynner å bli full, og du vet sikkert hvordan dette gjøres. Start->kontrollpanel->legg til/fjern programmer, så får du en (i mitt tilfelle laaaang) liste over det meste av det du har installert av programmer. Fjern alt du ikke bruker; spesielt det som tar stor plass. Denne prosessen kan ta litt tid - faktisk kom jeg ikke en gang halvveis på bussturen hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer