128 Kbit ISDN, hvordan bruker jeg det?

128 Kbit ISDN, hvordan bruker jeg det?
Publisert

Dagens spørsmål:

Hei,Jeg har tenkt å skaffe meg et ISDN-kort eller adapter, men har ikke bestemt meg for hvilket. Jeg vil gjerne bruke begge ISDN-kanalene når jeg skal laste ned store filer. Hvordan gjør jeg det? Støttes dette av alle ISDN-kort?

Hilsen Bruker

Datadoktoren svarer:

Alle nye ISDN-adaptere støtter to kanaler, mens de rimeligste kortene av eldre type bare hadde støtte for en kanal. Hvordan denne støtte er implementert er en annen sak, her varierer det mellom de forskjellige leverandørene.

Sjekk først om Internettilbyderen støtter 128K

Det aller viktigste er at tilbyderen din og den abonnementsformen du har valgt, støtter bruken av begge ISDN-kanalene. Detter er langt med vanlig nå enn tidligere, hvor dette var en ekstratjeneste som kostet vesentlig mer. Likevel må du absolutt sjekke dette før du velger utstyr og går i gang med å konfigurere systemet ditt.

Sjekk støtte for BOD

Før du kjøper ISDN-adapter, bør du sjekke om det har støtte for BOD. Dette betyr "Bandwith On Demand" (båndbredde etter behov) og er den smarteste løsningen når det gjelder å utnytte ISDN-kapasiteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer