128 MB på armen

Minneplugger og andre små og smarte lagringsenheter finner vi over alt. Men vi mister dem også overalt. For å unngå dette har noen luringer funnet på en elegant og smart løsning - armbåndsur med minne og USB!

Publisert
Sist oppdatert

Minneplugger, som kalles for PenDrive, HandyDrive, USB Flash og mye annet, er små og hendige. De er også ganske rimelige og svært enkle i bruk. På moderne PCer og operativsystemer er det bare å plugge dem inn, så er de klare til bruk i løpet av sekunder.

De raskeste utgavene bruker USB 2.0 HiSpeed og skriver og leser mange megabyte på få sekunder, langt raskere enn å laste ned over Internett.

Bruksområdene er mange, for vår egen del bruker vi en 256 MB USB 2.0 plugg til å transportere data mellom jobb og hjem for hjemmearbeide. Dette skjer når det blir for mye til å sende over nettet og for lite til å brenne CD eller DVD.

Det kompakte formatet er ikke bare positivt, det gjør også at det er lett å glemme eller miste minnepluggen. Vårt eksemplar har for eksempel overlevd både vask på 40 grader og sentrifugering ved 2300 omdreninger. Den hadde blitt glemt igjen i bukselomma.

Men nå har vi sett en ganske fiks løsning.

Armbåndsur med USB-minne

Tornado har altså satt inn 128 MB flashminne i et arbåndsur. Det er absolutt kjekt å ha, hvis man da ikke er avhengig av sin Rolex eller Patek Philippe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer