15 anbefalte Mac-programmer

Totalhavari har i hvert fall én fordel.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i vår hadde undertegnede en kjempekrasj med Macbooken, og etter dagesvis med slossing for å få tilbake dataene, var det Data Rescue som til slutt klarte å hente ut det jeg helst ikke ville miste (bill.mrk. "backup er for pyser").

Dette til tross for at harddiskens innebygde S.M.A.R.T.-sjekk (Wikipedia) feilet, som i utgangspunktet burde bety at den var veldig død.

Ny harddisk ble så bestilt, og etter montering og installasjon av Leopard, var det på tide å finne frem igjen alle de snasne programmene jeg hadde installert før krasjet. Fordelen var selvsagt at jeg i samme åndedrag fikk "ryddet" bort de gamle.

>> Les også: Mytene om Mac

Her er programmene jeg installerte på nytt (etter å ha installert Firefox, vel å merke):

Quicksilver

Et innlysende førstevalg - Quicksilver er en het kandidat til å være verdens beste gratisprogram, og vi har skrevet om dette programmet tidligere, samt gitt en liten smakebit på 5 ting du kan gjøre med Quicksilver. Bruker du Mac, vil du bli langt mer produktiv med Quicksilver - så enkelt er det bare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer