15 spill vi gleder oss til i 2020

Her er de vi har ekstra tro på i det som kan bli tidenes spillår.

TILBAKE: Naughty Dog jobber med siste finpuss på The Last of Us Part II – ett av 15 spill vi gleder oss ekstra til i år. Foto: Naughty Dog
TILBAKE: Naughty Dog jobber med siste finpuss på The Last of Us Part II – ett av 15 spill vi gleder oss ekstra til i år. Foto: Naughty Dog Vis mer
Publisert

2020 blir et år der det skjer mye på spillfronten. Både Microsoft og Sony fornyer sine konsoller på tampen av året, da henholdsvis med Xbox Series X og PlayStation 5.

På høy tid, vil mange mene, siden det da er syv år siden den gjeldende generasjonen så dagens lys.

Men det betyr på ingen måte at det ikke kommer spill til eksisterende konsoller dette året – faktisk er det mange godbiter på lista med planlagt lansering i 2020.

Her er de vi gleder oss litt ekstra til, sortert på lanseringsdato, der de uten spesifisert dato er å finne i bunnen:

Ori and the Will of the Wisps

11. februar - PC, XOne (+ Game pass)

Først ut er oppfølgeren til 2015-spillet Ori and the blind forest, et plattformspill som høstet svært gode kritikker både for grafikk, lyd, spillbarhet og historie.

Og som sin forgjenger ser Will of the wisps særdeles pent ut, der man styrer Ori igjennom håndtegnede landskap, løser gåter og bekjemper fiender ved å bruke magi, våpen og en haug av hopping og spretting. Denne gangen lagres progresjonen også automatisk, i stedet for at man selv må sørge for å lagre manuelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.