15 ting vi digger i Windows 7

Vi har brukt en tidlig prøveversjon av Windows 7 i snart en uke, nok til at vi ikke ønsker å avinstallere. Her får du vite hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert

Interessen rundt Windows 7 er stor. Operativsystemet, som foreløpig kun foreligger i en pre-beta-versjon, byr allerede nå på ganske mange nyheter i forhold til forgjengeren Vista. De fleste kommer på utsiden, i form av forbedringer i brukervennligheten.

Etter PDC-konferansen i Los Angeles i forrige uke, fikk Digi og DinSide Data en DVD med operativsystemet på. Den ble raskt installert på et par av våre test-PCer, og den siste uken har vi satt det på en del tøffe prøver, og funnet ut at det allerede nå er et system som fungerer bemerkelsesverdig bra.

Det byr dessuten på noen nyheter som har vekket vår begeistring, og som blir vanskelig å klare seg uten når vi går tilbake til eldre Windows-versjoner når de 30 prøvedagene er over. I denne artikkelen forteller vi deg hvilke nyheter vi sikter til.

Les også: Microsoft slår grusomt tilbake

1. Homegroup

Å ha alle mediefiler og annet som man ønsker å dele i et hjemmenettverk lagret på en server gir mange fordeler, men det utnytter harddiskene hos hver enkelt bruker dårlig. I Windows 7 kan du lage en "Homegroup", og alt du vil dele med de andre blir tilgjengelig på ett sted, under "Homegroup" i Utforsker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer