160 GB ekstern lagring fra Maxtor

Maxtor bryter nok en gang en barriere. Deres nye, eksterne harddisk har hele 160 GB lagringsplass. Dermed burde plassproblemene dine være eliminert for en stund.

Publisert
Sist oppdatert

Maxtor Personal Storage 3000 XT kommuniserer med PC og Mac via en IEEE 1394-port (FireWire), og krever ingen spesiell installasjon utover å sette i kontakten i FireWire-porten i PCen. Hvis ikke du har dette i din PC, kan du kjøpe et FireWire-kort til noen få hundrelapper.

40.000 MP3-filer

Målgruppen er først og fremst forbrukere som deg og meg, og disken burde være midt i blinken for den stadig økende delen av oss som har behov for ekstra lagringsplass. Mye lagringsplass. I reklamen fra Maxtor nevnes at disken kan lagre inntil 13 timer med DV-video, 40.000 MP3-filer eller 160.000 høyoppløselige bilder.

Og hvis du ikke er fornøyd med det, opplyser Maxtor at det ikke er noenting i veien for å seriekoble flere disker, faktisk hele 62 dersom du skulle ha behov...

Hvis du eier en nyere Mac, kan du i tillegg bruke 3000 XT som oppstartsdisk og primær harddisk.

Inni kabinettet sitter en Ultra ATA133 harddisk som roterer med en hastighet på 5.400 omdreininger pr minutt. Dataoverføringen oppgis til maks 32 MB pr sekund, eller ca 30 ganger raskere enn vanlig USB. Disken bruker ny og rask FireWire EIDE-teknologi. Dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer