160 GB portabel lagring

Maxtor har satt sin største harddisk i et FireWire-kabinett, det er alt som skal til for å lage verdens største portable eksterne lagringsenhet.

160 GB portabel lagring
Publisert

160 Gigabyte er MYE data. Det er 13 timer DV-video, 160 timer komprimert video, 40 000 MP3-låter, 160 000 digitale foto – eller godt over 10 000 mono lydspor til en vanlig poplåt - sånn rundt regnet.

I tillegg kommer hele denne kapasiteten i en håndterlig innpakning, og til en kurant pris.

Installasjon

Disken er ferdig formattert i FAT32, så det er bare å koble den til FireWire-kontakten i PCen og begynne å bruke den med det samme.

Det er ingen av/på knapp på selve kabinettet, heller ikke på strømforsyningen, som er ekstern med vanlig løs nettledning. Den kobles til kabinettet med en mini-DIN-kontakt.Selve disken er en DiamondMax D540X med UltraATA/133 grensesnitt. Den roterer med 5400 omdreininger, har 4 plater og hurtigbufferen er på 2 MB.

Kabinettet er beregnet på å ligge flatt. Det følger ikke med noen form for støttebein gjør at du kan sette den på høykant. Det har 2 FireWire-porter av den ordinære 6-pins utgaven.

Ytelse

Det første vi la merke til er at disken er svært stillegående. Du skal ha en svært stillegående PC hvis du i det hele tatt skal legge merke til lyden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer