16,8 GB i lommen

Er Zip-diskene for små og er det trangt om plassen på harddisken? Hvis du i tillegg har behov for å låse inn dataene dine eller ta en lynrask sikkerhetskopi, er KanguruDisk fra Interactive Media noe for deg.

16,8 GB i lommen
Publisert

KanguruDisk er en ny vri på uttagbare harddisker. Interactive Media har pakket standard 3,5" EIDE-disker inn i et plasthus som såvidt er større enn disken. Disse diskmodulene kan du plugge inn i flere typer stasjoner. Interactive Media har interne og eksterne stasjoner for både parallellport og PC-kort (PCMCIA).

Flere størrelser

Diskene leveres i kapasiteter fra 2,5 til 16,8 GB og koster fra 200 til 730 dollar i USA. Det er noe mer enn en tilsvarende løs harddisk, men langt rimeligere enn hva tilsvarende løsninger har vært solgt for tidligere. Interactive Media forsvarer prisen med at de leverer tilpassede løsninger som har riktig ventilasjon og tåler tøff behandling. Det er en langt tryggere løsning enn selv å sette en vanlig harddisk inn i en skuff. Vi har selv opplevd at slike disker har blitt overopphetet i enkelte tilfeller.

Lynraske

Hvis diskene står i den interne stasjonen, støtter de alle EIDE-grensenitt opp til UltraDMA/33. De har en søketid helt ned i 9 millisekunder og roterer med 5400 runder pr. minutt. Dette er vanlige harddisker og har derfor den samme ytelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer