17" BenQ FP71E+

BenQ har også en lynrask 17-tommer i samme design som 19-tommeren FP91E. Men det er ikke samme skjermen, bare mindre. Vi har testet og funnet forskjellene.

17" BenQ FP71E+
Publisert

BenQ FP71E+ har vært tilgjengelig noen måneder, og har fått god mottagelse blant krevende spillere.

Utseendet er svært likt den nye 19-tommeren FP91E som vi testet nylig. En sammenligning av disse ligger da i kortene, siden vi har hatt begge på testbenken samtidig.

Vi koblet begge skjermene til samme skjermkort i klone-modus, slik at nøyaktig det samme bildet ble servert begge skjermene, på DVI-tilkoblingen.

17 eller 19-tommer?

Spørsmålet om man skal kjøpe 17 eller 19-tommer LCD er vanskelig for mange. Spesielt siden det ikker er noen forskjeller i oppløsning, bare i størrelse. Og forskjellen er ikke dramatisk stor heller.

Mange mener at en 19-tommer med samme oppløsning som en 17-tommer er bortkastede penger. Det argumenteres med at man bare kan redusere avstanden mellom seg og skjermen, så blir bildet nøyaktig like stort.

Dette argumentet kan man snu på hodet, for mange synes det er verdt pengene å kunne lene seg tilbake i stolen, og fremdeles kunne lese det som står på skjermen uten problemer.

BenQ leverer LCD-skjermer med 8 ms responstid i begge størrelser, designet er også identisk, men hva med bildekvaliteten?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer