17" BenQ FP71V+

BenQ satser på stadig raskere LCD-skjermer for spillere, og den siste tilveksten er 17-tommeren FP71V+. Vi har testet

17" BenQ FP71V+
Publisert

Mange kjøper PC først og fremst for å spille, og bruker penger på de maskinresursene som er viktige for best mulig spillytelse. Det finnes skjermkort-løsninger som koster over 15 tusen kroner (inkludert vannkjøling), men for de mindre gale er det ikke noe spesielt å bruke 5-6 tusen på et rått skjermkort.

Da er det nærliggende å tro at det er et marked for spesielt raske LCD-skjermer, noe som flere produsenter nå satser på. BenQ var blant de første og lanserer stadig nye løsninger. Dagens testprodukt opererer med 8 ms responstid etter de vanlige målekriteriene (sort-hvit-sort), mens grå til grå, som dekker en mer realistisk oppførsel av skjermbilder er nede på 5 ms.

Design og praktiske detaljer

BenQ har hatt svært forskjellige typer design på skjermene sine. Denne skjermen har samme design som 19-tommeren FP91E, med rund fot, smale kanter og innebygde høyttalere i panelet nederst på skjermen.

Skjermen kan ikke justeres i høyden eller dreies på foten.

Tilkoblingene er både VGA og DVI og er plassert bak støtten, og det er litt trangt og noe vanskelige å komme til. Det er faktisk best å koble til alle kablene før man monterer på selve den runde foten, noe som gjøres med et enkelt håndgrep.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.