17" Dell 1704FP

Den minste LCD-kjermen til Dell har mange felles trekk med de større modellene. Men vi fant et par viktige forskjeller.

17" Dell 1704FP
Publisert

Dell dekker de fleste behov når det gjelder LCD-skjermer. Utvalget strekker seg fra den store brede 24-tommeren, til vanlig eller bred 20-tommer, det nye folkeformatet 19-tommer og sist og minst - 17-tommeren.

Det finnes flere 17-tommere hos Dell, men denne modellen - 1704FP - har samme designet som de andre modellene vi har testet, med smale kanter og en delikat matt sort finish.

Den er også utstyrt med samme fleksible fot og feste og de mest praktiske tilkoblingene.

Likevel er det gjennomgående stor forskjell på selve LCD-panelene som brukes i de forskjellge modellene. Her er det forskjeller vi ikke uten videre kan lese ut av spesifikasjonene. Dette er synlige forskjeller i fargebalansen, varierende betraktningsvinkler og etterslep, som ikke nødvendigvis står i forhold til spesifikasjonene.

Dette gjelder ikke bare hos Dell, men også hos andre produsenter og mellom forskjellige produsenter.

Kompakt format

17-tommere er de rimeligste skjermene, og de vil mulignes på sikt forsvinne til fordel for 19-tommerne. Dette kan skje når priskonkurransen blir så hard at de blir for billige, og ingen lenger er interessert i å produsere og selge dem. Det er det som har skjedd med 15-tommerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer