17" FP783

Det er tydelig at BenQ satser på å treffe flere forskjellige smaksretninger med sine nye LCD-skjermer. Designet er vidt forskjellig, og denne skjermen er beregnet på ungdommelige brukere. Det er ikke bare designet som tyder på dette.

Publisert

Både fargevalg og former er annerledes enn noen annen skjerm fra BenQ, eller fra andre produsenter for den saks skyld. Den kan minne om noe som har blitt inspirert av Apple, men er etter vår smak ikke så stilig i designet som et typisk Apple-produkt.

Det er spesielt foten, med fire "tær" i alle retninger, som setter preg på skjermen. Den kan bare vippes frem og tilbake i leddet, ikke heves/senkes eller dreies. Høyden er moderat, og gir en helt kurant arbeidsstilling.

Det er tilkoblinger for både VGA og DVI, og alle tilkoblinger skjer bak et deksel på baksiden av skjermen. Dermed kommer alle kablene ut nederst på foten, som er praktisk.

Det er også USB-inngang bak, til en USB HUB med tre porter. Av disse befinner 2 seg på siden og en på toppen av skjermen. Her kan det monteres et USB-webkamera, enten en spesialmodell fra BenQ eller en annen type som er beregnet på montering på flatskjerm eller bærbare. Når denne kontakten ikke er i bruk, er det et gummideksel som dekker åpningen.

Betjeningen skjer med knapper på sidene, og det er uthevede symboler på fronten for hver knapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer