17" Hyundai Q17S+

LCD-skjermene blir stadig raskere, og du behøver heller ikke tømme kontoen for å skaffe deg en. Vi har testet en ny 17-tommer fra Hyundai, med 12 ms responstid.

Publisert

Responstid er et diskusjonstema som er ganske komplisert. Produsentene oppgir en verdi i millisekunder, men det forteller bare en liten del av historien. Dette tallet sier noe om hvilken responstid skjermen har mellom ytterpunktene svart og hvitt, men de innbyrdes forskjellene mellom nyansene av fargene sier det lite om. Derfor har skjermer med lengre resonstid fungert bedre i mange sammenhenger enn skjermer med kortere oppgitt responstid.

For alle typer vanlig bruk, inkludert video av høy kvalitet, så har alle dagens skjermer fra anerkjente leverandører ingen problemer med etterslep. Men eldre LCD-skjermer fra flere år tilbake, da alle LCD-skjermer var som sirup og bortimot umulig å vise video på

Men det er en hard kjerne entusiaster blant spillere, som har en lavere terskel enn de fleste andre. Med LCD-skjermer med 12 ms responstid er det en god del av disse brukerne som også har begynt vurdere LCD-skjermer, og Huyndai sin nyeste 17-tommer henvender seg til disse.

Funksjonell og stilig

Skjermen er sølvgrå med mørkegrå detaljer i foten. Kantene er ikke av de smaleste, men skjermen virker ikke på noen måte klumpete.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.