17" iiyama E431S

Endelig dukker det opp et "nytt" merke i LCD-testen, selv om produsenten nok vil være kjent for de som har vært med en stund. Første produkt vi tester er en 17-tommer.

Publisert

iiyama er på ingen måte noen nykommer, de har produsert skjermkomponenter siden 1973 og profesjonelle skjermer helt siden 1978. I Norge har ikke denne produsenten vært særlig tilstede i markedet, men nå er det etablert en norsk distributør som skal forandre på dette.

Produktspekteret dekker både tradisjonelle CRT-skjermer, projektorer og LCD-skjermer, i mange størrelser og prisklasser.

I første omgange tester vi ProLite E431S som er en 17" sort LCD-skjerm.

Førsteinntrykk og oppkobling

Skjermen er elegant, med slanke 13mm kanter rundt topp og sider. I underkanten sitter både betjeningspanel og høyttalere, men den er likevel bare 33 mm tykk.

Designet forøvrig er uten dilldall, det eneste som ikke er strengt funksjonelt er det stripete feltet helt nederst på rammen, hvor høyttalerene og betjeningsknappene sitter. Vi har sans for dette.

Foten er ganske enkel, med en konkav bue i front, og motsatt i bakkant. Den er stødig, men har ingen justeringsmuligheter bortsett fra at skjermen kan vippes bakover. Ingen dreiing eller høydejustering med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer