17": Nec LCD 1770NX

Nec lanserte nye og rimelige skjermer for kort tid siden, vi har testet en av de nye 17-tommerne

17": Nec LCD 1770NX
Publisert

Tidligere har Nec plassert seg i den øverste prisklassen, med skjermer av topp kvalitet beregnet på de kresne. Nå har markedet for CRT-skjermer har tørket nesten helt inn, og alle skal ha LCD-skjermer. Derfor satser Nec på å dekke større deler av spekteret, og leverer nå kvalitetsskjermer som tar opp konkurransen med de rimeligste i klassen.

Elegant og ergonomisk

Denne nye serien kombinerer design og ergonomi på en langt bedre måte enn de fleste andre skjermene i denne prisklassen. Vårt testeksemplar var BK-utgaven som har koksgrå fot og bakstykke, og en slank ramme rundt panelet i sølvfarget plast.

Rammen er bare 13 mm bred, og baksiden har fått et helt annet design enn på tidligere Nec-modeller. Nå er den avrundet i stedet for kantete, og hengslingen er skjult.

Sammenlignet med forgjengeren LCD1760 fremstå den som mer moderne, og mykere i formene.

Kablene kan gjemmes bak et deksel, slik at de kommer ut nede ved bordplaten.

Skjermen kan justeres i høyden fra ca 6 til 17 cm mellom skjermens underkant og bordplaten, den kan vippes og dreies på dreieskiven under foten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer