17" Philips 170B4

For de som har litt mindre å rutte med, er en 17-tommers LCD-skjerm et naturlig valg. Det er mange å velge mellom, vi har sett på Philips 170B4.

Publisert

17-tommere er formatet som gir mest for pengene når du skal anskaffe deg en LCD-skjerm. Prismessig er det svært lite å hente på å gå ned til en 15-tommer, faktisk koster mange 15-tommere like mye som de rimeligste 17-tommerne. Skal du over på 19-tommere snakker vi om en eller to tusenlapper opp, og da snakker vi jo om litt penger for de fleste av oss.

Tidligere var 17-tommere blant toppmodellene hos de forskjellige leverandørene, og kostet godt over titusen kroner. Det som har skjedd i løpet av det siste året er at prisene har rast dramatisk, ned til under halvparten i mange tilfeller, men også bildekvaliteten er relativt sett lavere.

De 17-tommerne vi har testet i den senere tid kan ikke måle seg med de beste 19-tommerne og større skjermer. Det ser ut som om de virkelig gode LCD-panelene er forbeholdt de større formatene og de høyere prisklassene.

Dette er tydelig når det gjelder fargegjengivelsen, som er LCD-skjermenes største problemfaktor, spesielt i forhld til betraktningsvinkelen.

Philips 170B4 er et tydelig eksempel på dette, det er helt tydelig når vi har skjermene stående ved siden av hverandre, og det samme har vi opplevd med Nec og Samsung.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer