17" Sony HS75

Sony har mange modeller i sitt nye elegante design. Vi har testet den rimeligste 17-tommeren, som var en behagelig overraskelse.

17" Sony HS75
Publisert

Sony har tatt i bruk det nye designet i en rekke LCD-skjermer i 17 og 19-tommers formatet. Forskjellen mellom modellene ligger først og fremst i panelet, som er tilpasset forskjellige bruksområder og prisklasser, men også i tilkoblingen til PC.

Skjermene kommer i to utførelser, sort og sølv. Modellen vi har hatt på testbenken er i sølvfinish, som er svært stilig, etter vår personlige smak er den stiligere enn den sorte.

Forskjeller

HS75 har et panel med tradisjonell matt overflate, men Sony har også en annen variant i samme formatet som leveres med den speilblanke X-black skjermen, som heter HS75P.

Vi satte HS75 ved siden av 19-tommeren HS95P som vi testet nylig, og det er svært tydelig at plasseringen er langt mer kritisk på modellene med den speilblanke skjermen. Dette kommer spesielt godt fram på spill og video som inneholder en del mørke scener.

Av andre iøynefallende forskjeller fra P-modellene er tilkoblingen, som på HS75 bare er analog VGA.

Strømforsyningen er intern på alle modellene, med standard IEC-kontakt.

Betjeningen er den samme på alle modellene, med et et oversiktlig menysystem og grei betjening med tydelig merking av knappefunksjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer