187: Ride or Die

Vi elsker hip-hop, og digger gangstere. Men noen ganger blir det for mye av det gode, spesielt når selve spillet ikke har så mye interessant å by på.

Publisert
Sist oppdatert

Gatekredibilitet er stikkordet i spillbransjen for tiden, og det dukker til stadighet opp nye spill som baserer seg på den urbane kulturen. Noen klarer å vise kulturen på en riktig måte, mens andre prøver for hardt og resultatet blir mislykket.

Ride or Die heller seg dessverre mot feil ende av skalaen, vi føler at spillet bruker gangsterkulturen fordi det er populært for tiden, ikke fordi det faktisk prøver å formidle noe spesifikt. Dialogene i spillet og den urbane livsstilen som vises føles på ingen måte autentisk.

Ride or Die er først og fremst et racingspill, men også med fokus på skyting. Det hele føles som en kombinasjon av Need for Speed: Underground, Twisted Metal og Destruction Derby. Og resultatet er ikke nødvendigvis dårlig, med ikke akkurat bra heller.

Bakgrunnshistorien er ikke akkurat sjokkerende dyp, det handler kort fortalt om en ung gangster som skal ta over nabolaget for sin boss. Og det gjør han ved å delta i voldelige gateløp og eliminere motstandere. Løpene spilles i en bestemt rekkefølge, og du blir tatt til forskjellige nabolag etter hvert som du runder alle løpene i det nabolaget som du er i for øyeblikket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer