19" BenQ FP937s+

BenQ fortsetter med stadig nye og raskere LCD-skjermer, vi har testet 19-tommeren BenQ FP937s+

19" BenQ FP937s+
Publisert

Utvalget av LCD-skjermer fra BenQ er nesten overveldende. På deres egne nettsider finner vi hele 12 skjermer på 17”, og 6 i 19” format. I tillegg finnes det tre på 15”, en på 20” og den største på 23”. Valgmulighetene er det altså ingen ting å si på.

Prismessig finner vi BenQ både blant de aller rimeligste, og godt opp i prisklassene. Men det øverste prisnivået overlater de til andre.

Viktige egenskaper?

Hva som er viktige egenskaper hos en LCD-skjerm varierer mellom forskjellige typer brukere. Fargegjengivelse, lysstyrke, betraktningsvinkel og responstid – svært få skjermer tilbyr topp spesifikasjoner på alle disse områdene.

BenQ har lagt vekt på responstid i sine nyeste modeller, og var blant de aller første med 12ms responstid på sine skjermer. Nå har de lagt listen enda litt høyere, på FP937s+ oppgir de 8ms responstid.

Forskjellen på 12ms og 8ms er så liten at de færreste vil registrere noen forskjell. Når vi er kommet så langt ned er vi i grenseland for hva øyet er i stand til å skille. Bare i helt spesielle bevegelser og fargeendringer vil man kunne ane et etterslep, som fortoner seg som en liten ullenhet i deler av bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer