19" Dell 1905FP

19-tommers LCD konkurrerer med 17-tommere både i pris og egenskaper, vi har testet Dells utgave.

19" Dell 1905FP
Publisert

Vi har tidligere testet de mer ekstragavante skjermene fra Dell, 20-tommerne i både bred og vanlig format og den nye 24-tommeren i bredformat.

De fleste brukere er likevel ute etter de mer ordinære og rimeligere utgavene, som 17 og 19-tommerne, og Dell har to rimelige utgaver i samme design som de større modellene. I første omgang har vi testet 19-tommeren 1905FP.

Folkeformat?

Hver gang vi så mye som nevner 19-tommers LCD-skjermer med standard oppløsning, altså 1280x1024 punkter, så raser det inn mail og kommentarer om at oppløsningen er for lav.

Det er sikkert rikitig for mange unge skarpsynte, som lever store deler av livet 20 cm fra dataskjermen. For andre ikke fullt så iherdige brukere, som gjerne sitter tilbakelent i en kontorstol og vil kunne se forskjell på salgstall eller saldo selv fra et par meters avstand, mens de snakker i telefonen, er situasjonen en annen.

Det samme gjelder ved surfing og lesing av mail i den hjemlige sfære, mange liker å ha litt avstand til skjermen.

Da er en 19-tommer med standard oppløsning helt perfekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer