19" LaCie photon19vision

Skal du ha topp kvalitet må du regne med å betale litt ekstra. Til gjengjeld bør forskjellen i kvalitet være lett å se, og det er den helt klart på denne elegante skjermen fra LaCie.

19" LaCie photon19vision
Publisert

Det første som slo oss da vi pakket ut photon19vision, var at den er blå. Ikke knallblå, men ganske mørk blågrå. Etter at skjermen ble koblet opp og fikk bilde virket den langt mørkere, nesten sort. Dette er ikke tilfeldig, fargevalget er gjort for å øke opplevelsen av konstrast, og det fungerer!

Foten er solid og stødig, og gir stor ergonomisk fleksibilitet. Hele stammen kan dreies om sin egen akse, skjermen kan heves og senkes, den kan vippes både fram og tilbake og du kan dreie skjermen 90 grader for høydeformat. Bedre kan det nesten ikke gjøres, vi skulle gjerne hatt muligheten til å senke den enda et par centimeter lavere i forkant. Men vi klager ikke. Skjermen støtter VESA 100 monteringsstandarden, så det er fullt mulig å bruke alternative veggfester eller bevegelige armer fra andre leverandører.

Tilkoblingene er på undersiden av utbygningen på baksiden av skjermen, hvor vi finner analog VGA, digital DVI og tilkobling til strøm. Det er innebygd strømforsyning som heldigvis bruker den vanlige typen jordet nettkabel.

Det er også en innebygd USB HUB med en inngang og to utganger. Kontaktene er praktisk plassert helt nederst bak på foten, da slipper man hengende USB-ledninger som lett faller ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer