19" LG Flatron L1910B

Flatron fra LG har gått fra å være tunge og klumpete LCD-skjermer til langt mer elegante og moderne. 19-tommeren L1910B står seg, sammenlignet med de fleste konkurrentene.

19" LG Flatron L1910B
Publisert

Førsteinntrykket av Flatron L1910B var ganske annerledes enn det vi fikk av tidligere LCD-skjermer fra denne fabrikanten. Smale, elegante kanter, moderne materialvalg i sølv og mørk grå plast, og et format og design som er helt i tråd med det vi ser fra trendsettere som Nec, Eizo, Samsung og BenQ. Den nedre kanten er riktignok en del høyere enn hos de fleste andre, men det er greit nok. Skal du bruke 2 eller flere skjermer ved siden av hverandre er det jo kantene på sidene som bør være smale.

Skjermen har en ganske stor fot, og er meget stødig. Den kan lett dreies rundt, siden det er en dreieskive på undersiden. Skjermen kan vippes, men det er ingen høydejustering.

Tilkoblinger

Skjermen har både analog (VGA) og digital (DVI) tilkobling, intern strømforsyning og dessuten en liten USB hub på stammen. Den støtter bare 2 ut, så du får en ekstra utgang fra ledningen du plugger inn. Litt snaut, synes vi, skal det først være en hub, burde den jo hatt 4 utganger.

Bildekvalitet

Spesifikasjonene er meget gode, men det er ikke LG alene om. Generelt har nivået på store LCD-skjermer blitt både høyt og jevnt, så det er vanskelig å skille dem fra hverandre når man ser dem hver for seg og under forskjellige lysforhold. Men siden vi alltid sammenligner flere skjermer ved siden av hverandre, kommer også forskjellene i nyanser fram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer