19" Packard Bell VT900

Packard Bell har spesialisert seg på datautstyr for hjemmemarkedet. Vi har sett på VT900 - duger den til mer enn husbruk?

19" Packard Bell VT900
Publisert

Packard Bell lanserte nye serier av PCer og tilbehør i juni, og nå er alle produktene tilgjengelige hos Elkjøp og Expert. De nye PCene leveres med LCD-skjermer, og vi har tatt en kikk på den største modellen, 19-tommeren VT900.

Designmessig har det skjedd en god del siden Packard Bell virkelig startet å legge vekt på design, som du kan se ved å sammenligne med modellene i denne artikkelen.

Stilig skjerm

VT900 har et design med rene linjer, og er helt uten krimskrams sett fra fronten. Det eneste som bryter den sorte blanke flaten rundt selve panelet, er den blå lysdioden nede i høyre hjørne.

Foten er av sølvfarget støpegods og er både stabil og slank. Skjermen kan ikke reguleres i høyde eller roteres, den kan bare vippes.

Betjeningen skjer med knapper nedre på høyre side sett forfra.

Tilkoblingen er bare med analog VGA og det er intern strømforsyning.

Bildekvalitet

Skjermen gir et ganske lyst inntrykk ved default-innstillingene, sammenlignet med andre rimelige 19-tommere. Lysstyrken kan justeres, men da forsvinner en del av dynamikken. Dette vil bare merkes i ganske mørke miljøer, i et typisk opplyst kontor eller hjem fungerer den fint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.