19" Sony HS95P

Sony har lansert en ny serie LCD-skjermer, med nye paneler og helt nytt design. Vi har testet den mest avanserte 19-tommeren.

19" Sony HS95P
Publisert

Den forrige 19-tommers Sony-skjermen vi testet hadde et ganske tradisjonelt design, noen vil kanskje til og med kalle det gammeldags. LCD-panelet var av den blanke typen, som Sony kaller X-black, og ga et meget bra bilde.

Nå er den nye generasjonen i ferd med å komme på banen, som byr på flere nye finesser.

Nytt design

Modellen vi har testet heter HS95P og designet er noe helt annet. Det er radikalt forskjellig, svært moderne og elegant. Dessuten er det svært praktisk og en god del lettere.

Sidene går nå helt ned og buer framover til frontstøtten. På baksiden er det en enkel støtte, som kan ha varierende vinkel. Dette gjør at skjermen kan vippes ganske mye bakover.

Denne konstruksjonen gjør at fronten på skjermen står ganske lavt over bordplaten. Dette er meget behagelig og anbefales for å gi god ergonomi, siden man slipper å løfte hodet for å se på skjermen.

Frontstøtten kan også brukes som håndtak hvis man skal flytte skjermen, den blir da svært enkel å bære.

Skjermen kommer i to utførelser, sort eller sølv. Vi har testet den sorte modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer