19" Sony SDM-HS94P

Sony presenterer nå en 19" LCD med 12ms responstid og X-black LCD teknologi. Den er ikke helt som andre LCD-skjermer - vi har testet

Publisert

Endelig har vi fått skjermer fra Sony på testbenken, i første omgang er det 19-tommeren med det velklingende navnet SDM-HS94P.

Design og mekanikk

Skjermen er en ganske stor konstruksjon. Den er utstyrt med en gedigen fotplate, og en spesiell festebøyle som går fra foten og opp til sidene på skjermen. Det er altså ingen vanlig stolpe med hengsling midt på baksiden av skjermen, festet er helt nede på platen.

Skjermen kan vippes fram og tilbake, den kan dreies rundt på fotplaten, men den kan ikke justeres i høyden.

Rammen rundt selve panelet er ikke av de smaleste. På sidene er den 44,5 mm bred, toppen er 29 mm og bunnrammen er 38 mm. Den er derfor ikke førstevalg hvis man er ute etter en flerskjermsløsning, hvor de fleste foretrekker så smale rammer som mulig.

Det er DVI og VGA tilkobling og intern strømforsyning.

Panelet

Det som er mest spesielt med denne skjermen er det speilblanke LCD-panelet. Vi var svært skeptiske til dette, siden vi så speilbildet av oss selv, lysarmaturer og omgivelser klart og tydelig før vi slo på skjermen.

Men det ble ikke så ille som fryktet da det ble bilde på skjermen. Sitter man rett foran skjermen i et rom med normal belysning, vil det normalt ikke være et problem med reflekser i skjermflaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer