19" W Videoseven V7L19WA

Mens de andre bredskjermene koster godt over 3000 ligger Videoseven flere hundrelapper under. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Vi begynner å venne oss til skjermoppløsningen 1440x900 punkter. Den dukker opp både på bærbare og på rimelige 19-tommers LCD-skjermer i bredformat, og den hittil rimeligste skjermen har vi nå hatt på testbenken.

Skjermen heter V7L19WA og kommer fra Videoseven, et merke vi har støtt på flere ganger tidligere i forbindelse med Månedens testPC. Dette er skjermer i den laveste enden av prisskalaen og denne 19-tommeren er også den rimeligste vi hittil har sett i dette formatet.

Tre hjørner og assymetri

Det man umiddelbart legger merke til er at skjermen har tre vanlige hjørner, mens det nederste høyre hjørnet er rundt. Om dette skyldes en spesielt god eller dårlig dag i designavdelingen skal vi ikke spekulere i, men det er i hvert fall ikke skjemmende.

Rammen rundt skjermen er smal i topp og på venstre side, men på undersiden er den vesentlig bredere og slik fortsetter det helt bort til høyre sving og oppover.

Den ekstra plassen på undersiden av skjermen gir plass til to små høyttalere, mens høyre side huser betjeningsknappene. Knappene er små med innpregete symboler, som er vanskelige å lese i de fleste belysninger. Menysystemet er derimot oversiktlig og praktisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer