20" Dell 2001FP

Nå har prisraset kommet, nå får du en 20-tommers LCD til under 6000 kroner! Og det er ikke snakk om noen kompromisser i designet, her får du virkelig mye for pengene.

20" Dell 2001FP
Publisert

At prisene på LCD-skjermer faller, har vi registrert i lang tid. Det har skjedd på den måten at de minste skjermene har blitt så billige at de har forsvunnet ut av markedet. Så har neste størrelse overtatt prisleiet og ”nedturen” har fortsatt.

Vi ser nå 17-tommere til salgs for under 2000 kroner, snart forsvinner vel disse og 19-tommerne overtar.

Men det er en 20-tommer som virkelig gir deg både plass og oppløsning. Du får fint plass til to A4 ark ved siden av hverandre. Med en oppløsning på 1600 x 1200 og mindre bildepunkter får du også skarpere bilder og flere detaljer.

Og prisen på en Dell 2201FP er nå under 6 000 kroner, i skrivende stund ligger den på 5 978 kroner - inkludert levering.

I februar i fjor vaket prisene på de aller rimeligste 20-tommerne rundt 10 000 kroner, men dagens 20-tommer fra Dell har en god del flere finesser å by på til 40% lavere pris.

Allsidig

Dette er ikke noe ”skrapet” produkt, hvor finesser er ofret for å få en lav pris. Her er det både VGA og DVI-tilkobling, i tillegg er det både S-video og koaks-inngang for videosignal!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer