20" Dell 2005FPW

Det er ikke bare Apple som har stilige LCD- skjermer i bredformat. Dell sin utgave har flere finesser og langt lavere pris!

20" Dell 2005FPW
Publisert

Dell har en utmerket og svært rimelig 20-tommer i standard format - 2001FP, som vi testet forringe uke. For å gjøre det litt vanskeligere å bare bestille den med det samme, så har Dell også en annen 20-tommmer, men i bredformat – 2005FPW.

Den koster riktignok noen hundrelapper mer, prisen ligger på 6 299 kroner inkl. frakt, men spesifikasjonene er et lite strå hvassere. Forøvrig er skjermene svært like mekanisk, med samme fot og øvrige finesser.

Svært allsidig

Tilkoblingene er de samme som på den ordinære 20-tommeren, med VGA, DVI, S-Video og koaks.

En USB hub, med 4 utganger er på plass med 2 kontakter bak og to på høyre side, og det er også mulighet for å montere Sound Bar, en enkel variant av høyttalere, i underkant av skjermen.

Det er også støtte for PIP (picture-in-picture) ”bilde-i bilde” hvor du ser video i et lite vindu og PC i resten – eller omvendt.

Siden skjermen er bred, er det i tillegg støtte for PBP (Picture-by-picture) ”bilde-ved-bilde” hvor du har to litt større vinduer ved siden av hverandre, med henholdsvis video og PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer