20" Dell E207WFP

Rimelige bredskjermer strømmer mot oss, denne gangen er det Dell som kommer med en rimeligere variant. Er den bedre, dårligere, enklere i utførelse og finesser? Eller bare billigere? Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Dell var tidlig ute med bredskjerm i 20" format, med oppløsning på 1680 x 1050. Den var også svært rimelig den gangen den ble testet, prisen lå på 6 299 kroner, og vi ga den toppkarakter. Skjermen het 2005FPW og testen finner du her.

Etterfølgeren 2007WFP testet vi tidligere i høst, og denne fikk også toppkarakter. Forbedringene var først og fremst mindre etterslep og enda mer fleksibel fot. Dessuten var listeprisen enda lavere, 4 975 kroner.

I skrivende stund har Dell nå to 20" i bredformat tilgjengelig, både 2007WFP og den nye modellen E207WFP. For sikkerhets skyld er den "gamle" på tilbud til 3 995,25 mens den nye koster 3 475 kroner.

Hva er det beste kjøpet?

Den nye vs den gamle skjermen: utførelse og tilkoblinger

Rammen er helt svart, i motsetning til 2007 som har sølvblanke detaljer. Foten derimot har nå fått svarte "tær" mens stammen er sølvblank.

Foten er av en langt enklere og mindre fleksibel type. Skjermen kan nå bare vippes, ikke vris til høydeformat, justeres i høyden eller dreies rundt.

Betjeningsknappene er ok, men ikke like tydelige og lettleste som på 2007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer