20" Gallery 2010 Xtreme

Formac har oppgradert sin 20-tommer, med nytt panel og nye designdetaljer. Den har blitt både bedre og stiligere, synes vi.

20" Gallery 2010 Xtreme
Publisert

Formac profilerer seg seg sterkest i forhold til Mac-miljøet, men skjermene er også fullstendig tilpasset PC-brukere. Dette skyldes at det er ikke lenger er noen forskjell i tilkoblingen mellom datamaskin og skjerm, uansett hvilken platform du velger.

Vi har tidligere testet forgjengeren Gallery 2010, men det var før den ble Xtreme. Den fikk allerede den gang svært god omtale, og hevdet seg i toppsjiktet blant store LCD-skjermer. Testen kan du lese her.

Nytt design

Den nye utgaven har en god del til felles med forgjengeren når det gjelder utseendet, men panelet er helt nytt.

Den største forskjellen i designet, er at rammen rundt selve panelet er sort. Dette gir en mer behagelig arbeidsflate etter vår mening, sammenlignet med den sølvgrå rammen på den tidligere utgaven.

Også føttene nederst i fronten og på støttebenet bak, er nå i sort gummi. Vi synes den ser generelt tøffere ut enn tidligere.

Tilkoblingen er som på den forrige modellen svært praktisk. Kabelen har en "klump" nær DVI-kontakten (du må altså ha skjermkort med DVI ut for å kunne bruke denne skjermen), og her kobler du til både 12V fra strømforsyningen og USB fra PCen. Dermed er det bare en enkelt kabel som går til skjermen, og det blir mindre kaos på pulten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer