20 geniale gratisprogram til Mac

Vår Mac-relaterte artikkelserie fortsetter, og leserne har flittig tipset oss om programmer. Her er 20 av de beste.

Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har undertegnede lånt en Macbook, med den enkle motivasjonen at jeg aldri har brukt en Mac i hele mitt liv.

Det har foreløpig resultert i artiklene Hjelp oss å teste Mac, 48 timer med Mac og Slik er Macbook, som tar for seg programvaren som følger med når du kjøper maskinen fra Apple.

Men, som på Windows finnes det selvsagt også en drøss av gratisprogrammer, og det er dem denne artikkelen handler om. Så - om du sitter med en splitter ny Mac, vurderer å kjøpe en eller bare er nysgjerrig: her er 20 av de beste programmene som ikke koster penger, uten noen spesiell sortering:

Quicksilver

Var det én ting leserne var enige om, var det at Quicksilver var et must å laste ned, og det skal jeg langt på vei være enig i. Quicksilver er en tyngre variant av Launchy, som vi har skrevet om i Programmene som sparer minutter, og lar deg i utgangspunktet snurre i gang et hvert program, dokument, kalenderavtale eller systeminnstilling du måtte ha på harddisken med et kjapt søk. Programmet er raskere enn det innebygde Spotlight-programmet, så allerede på grunn av det er det verdt installasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer