20" Nec 2070NX

Nec har satset hardt på forbrukermarkedet og tilbyr nå svært bra skjermer til en rimelig pris, i alle størrelser. Vi har sett på 20-tommeren

20" Nec 2070NX
Publisert

Den rimelige x070-serien til Nec dekker nå størrelser helt opp til 20,1 tommer med modellen 2080NX. Designet er det samme som på de andre modellene, med avrundete hjørner og et mindre "industrielt" preg enn modellene i x080-serien.

God ergonomi

Utgaven vi testet har sølvfarget ramme rundt skjermen, mens resten av konstruksjonen er mørk grå. Dette gir generelt best ergonomi, siden kontrasten mellom skjermbildet og rammen blir mindre. Spesielt gjelder dette ved kontorbruk og vanlig hjemmebruk, siden programmene har grensesnitt med lyse farger. Andre bruksområder, som spill, video og en del profesjonelle programmer, benytter helt andre farger. Da kan en sort ramme være like egnet.

Konstruksjonen er svært fleksibel, skjermen kan heves, senkes og vippes i alle retninger. I tillegg kan hele den runde foten dreie hele 340 grader på bunnplaten.

Det eneste denne modellen ikke har er muligheten til å dreie skjermen på høykant.

Det er både DVI og VGA innganger, intern strømforsyning og uttak for strøm til høyttalermodulen, som kan festes i underkanten av skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer