20" Nec 2080UX

Vi ble imponert over den nye 19-tommeren fra Nec, og regnet ikke med at 20-tommeren ville være enda bedre. Men på et par områder er den faktisk det, etter vår mening.

20" Nec 2080UX
Publisert

20-tommeren Nec 2080UX er svært lik 19-tommeren 1980SX. Det er den samme foten, det samme kabinettet og tilkoblingene. Konstruksjonen er både svært elegant og solid, og gir et gedigent inntrykk.

Forskjellen ligger altså i størrelsen , oppløsningen og egenskapene hos panelet.

Dessuten er det naturlig nok også en viss prisforskjell.

Denne serien Nec-skjermer er de mest fleksible LCD-skjermene vi har testet når det gjelder plassering og justering. De kan være både høyere og lavere enn de aller fleste skjermer, panelet kan roteres til høydeformat, den kan stilles på skrå slik at den tar minimalt med plass og likevel være god og arbeide med, og den kan rotere rundt sin egen akse, siden foten hviler på en dreieskive. En imponerende og svært praktisk konstruksjon.

Tilkoblingene skjer med 2 DVI-kontakter, og en VGA. Det er innebygd strømforsyning med standard nettledning og et strømuttak til en tilleggsmodul med høyttalere.

Betjening

Knappene på denne serien er både diskrete og lette å betjene. Menyen finnes både i en enkel og en avansert utgave, og gir justeringsmuligheter over en lang rekke parametre. Omfattende fargekontroll inkludert gammajustering, tilpasning til lange kabler og programmeringsmuligheter gjør skjermen tilpasningsdyktig for krevende brukere, men standardverdiene gir også et helt glimrende resultat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer