20" ViewSonic VP201s

En 20-tommer LCD med bildekvalitet i "upperste" klasse, kombinert med en ytterst fleksibel mekanisme og et par ekstra finesser i tillegg? Prisen er heller ikke helt vanvittig. Vi har testet ViewSonic VP201s.

Publisert

Viewsonic har alltid scoret høyt i vår test av LCD-skjermer, selv om det ikke er så mange modeller som har funnet veien til testbenken. De har først og fremst utmerket seg med svært gode paneler, og utmerket bildekvalitet. Betjeningen og design har ikke alltid slått like godt an, men med VP201s rydder ViewSonic unna all tvil. Dette er en av de aller beste LCD-skjermene du kan få tak i i dag.

Skjermen er en 20-tommer eller 20,1 for å være nøyaktig, med 1600x1200 oppløsning. Dette er en flott arbeidsflate, med plass til to dokumenter/programmer som vanligvis tar en full skjermbredde, plassert ved siden av hverandre.

Oppløsningen er akkurat passe, elementene i grensesnittet blir verken for små eller for store. Derfor egner den seg like godt til web og mail og kontorprogrammer som til bildebehandling og andre kreative oppgaver. Kjører du den på et skjermkort som støtter to skjermer, er den perfekt å bruke sammen med en 17 eller 19-tommer. Da får du en total arbeidsflate som er perfekt for de som har mange baller i lufta til en hver tid. Vi hadde gleden av å bruke den sammen med BenQ sin 20-tommer, og denne kombinasjonen er nesten i overkant bra. Men man kan venne seg til det meste....

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.