2002 FIFA World Cup

Her er det offisielle VM-spillet, til glede for alle sofafotball-entusiaster. Og det viktigste av alt: Norge er med! Men er spillet noe bra?

Publisert
Sist oppdatert

Fotball-VM sparkes i gang om få uker, og naturligvis er EA Sports på banen med et fullt lisensert følgespill. Mange har sikkert fått sin dose av fotballspill etter fjorårets FIFA 2002, men de ekte entusiastene er nok allerede på vei til butikkene. EA Sports har imidlertid sørget for at World Cup-spillet er litt mer enn FIFA 2002 i ny innpakning.

Spillet bygger på et svært enkelt prinsipp – du kan enten spille en vennskapskamp mellom hvilke som helst landslag, eller kaste deg ut i et fullstendig VM-oppsett fra gruppekamper, mellomspill og til slutt finaler. Alle de kvalifiserte lagene er med, pluss en del landslag som ikke er med i VM, inkludert Norge. Du kan med andre ord få til det Semb & co ikke klarte, altså vinne VM.

Den offisielle lisensen innebærer at alle navnene og draktene er på plass, og den flotte grafikkmotoren sørger for at de datagenererte spillerne virkelig ligner på sine forbilder.

Alt foregår på de samme stadionene i Japan og Korea som det virkelige VM, og menyene i spillet er dekorert med de offisielle maskottene til mesterskapet. Presentasjonen er forøvrig upåklagelig, med menyer som er enkle og forstå, og mange valgmuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer