21" Nec 2180UX

Nec har vist muskler tidligere, når det gjelder store skjermer har de hele tiden plassert seg i toppen. Vi har nå hatt den største 21-tommers modellen til test, og resultatet føyer seg inn i rekken.

21" Nec 2180UX
Publisert

Den største LCD-skjermen fra Nec, beregnet på PC-bruk, er LCD2180UX, med sine 21,3 tommer. Den har samme design som modellene 1980SX og 2080UX som vi har testet tidligere, og det er ikke noe å skamme seg over.

Denne serien er blant de mest fleksible LCD-skjermene og kan justeres både høyere og lavere enn de aller fleste skjermer. Den kan dessuten roteres til høydeformat, og dreies rundt sin egen akse, siden foten hviler på en dreieskive. En imponerende og svært praktisk konstruksjon.

Designet er mer "teknisk" enn på de nyere modellene, som f.eks. LCD1770NX som vi nylig har testet. Kantene er rette, og skruene som fester selve skjermen til foten er ikke forsøkt skjult.

Det som er viktigst med denne skjermen er bildekvaliteten og den fleksible ergonomien - og her er alt på topp!

Tilkobling

Skjermen har 2 innganger, som er DVI eller DVI/VGA. Det er også en kontakt for strøm til en høyttalermodul, som heldigvis ikke er inkludert eller bygget inn i skjermen. Vi er nemlig ikke spesielt glad i innebygde høyttalere, som aldri vil kunne levere i stil med bildekvaliteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer