22" Asus VW222

Blar du opp litt mer enn minstepris får du en 22" LCD bredskjerm med litt flere finesser. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

PCene som deltok i vårt utvalg for kåring av Beste PC-tilbud i februar blir levert med 22-tommers skjermer i bredformat, bortsett fra Mamoz, som nøyde seg med en 20-tommer. Alle har oppløsning på 1680 x 1050 punkter.

Av de 7 med 22-tommers skjermer finner vi tre som alle har valgt VW222 fra Asus. Av disse tre er det to som har blitt stemt inn til fysisk test på vår testlab. Derfor spanderer vi en egen test på denne skjermen.

Egenskaper

Som alle de andre i denne prisklassen har skjermen et TN-panel og chassis og fot i ganske enkel utførelse. Rammen er sort og blank på yttersidene, men både skjermflaten og rammen som vender mot brukeren er matte. En sølvfarget list som går over i betjeningsknappene bryter opp designet på en diskret måte.

Foten er rund og gir ingen justeringsmuligheter bortsett fra å kunne vippe skjermen forover og bakover.

Høyden fra bordflaten opp til underkanten av LCD-panelet er ca 10cm når skjermen er vinklet litt bakover, dette er helt kurant.

Tilkoblinger

Skjermen har tilkoblinger både for VGA og DVI med HDCP. Det er også inngang til de innebygde høyttalerne, de sitter montert øverst bak på skjermen. Best lyd får du derfor når du står opp og ser ned på skjermen... Til bakgrunnsradio er de ok, men ikke noe mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer