22" BenQ FP222WA

22-tommerne fortsetter å rase i pris. Vi har testet en av de billigste fra BenQ.

Publisert
Sist oppdatert

Prisfallet på LCD-skjermer fortsetter, og utvalget av rimelige skjermer i mange størrelser er nesten overveldende. 22-tommere er den nye folkestørrelsen, her er det mange modeller som har krøpet under 2 000 kroners-grensen. Det samme gjelder til en viss grad 20-tommere, men det er 22-tommerne som i snitt ligger lavest i pris.

Årsaken til at det finnes flere dyre 20-tommere er at dette var skjermer forbeholdt "proffene" inntil nylig. De hadde LCD-paneler med høyere ytelse og en mer fleksibel mekanisk konstruksjon med flottere design og flere finesser.

22-tommerne har typisk rimelige paneler av TN-typen, som er utmerkede til husbruk, men ikke for de krevende brukerne. Det er betraktningsvinkelen og dynamikken i fargene som ikke holder mål for profesjonelle.

Det finnes 22-tommere med forseggjort design og mer fleksible mekaniske løsninger, som lar deg heve og senke skjermen og kanskje dreie den til høydeformat, men det koster fort en del ekstra.

For de tusen hjem er en skjerm i den rimeligste prisklassen helt ypperlig, vi har sett på en av de aller rimeligste modellene til Benq - FP222WA. Den er ikke helt ny, men billigere enn noen sinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer