22-i-ett lyd og videoverktøy

Smart samling med alt du trenger.

22-i-ett lyd og videoverktøy
Publisert
Sist oppdatert

Om du ser etter en enkle metode å laste ned YouTube-videoer og konvertere dem til bruk på iPoden, eller om du skulle ønske å rippe en musikk-CD eller DVD-spillefilm, bør du lese videre, for her får du tips om en real sveitsisk lommekniv.

Gratispakken FreeStudio fra selskapet DVDVideoSoft Limited er nemlig ikke mindre enn imponerende, hva funksjonalitet angår. Her finner du hele 22 programmer/funksjoner samlet på én meny, og samtlige av dem er knyttet til nedlasting, ripping, konvertering og brenning av lyd og video.

Og som du ser av bildet øverst; her er det noe for en hver smak.

Hver enkelt modul er ikke særlig omfattende, og har lettforståelige grensesnitt uten for mye krimskrams. Her er for eksempel verktøyet som lar deg konvertere YouTube-videoer til iPhone-vennlig format:

Her er verktøyet som lar deg konvertere mellom lydformater:

Og selv om det er noe begrenset hva du kan gjøre av egne innstillinger i en del av modulene, er sjansen stor for at du får gjort akkurat det du trengte hjelp til.

FreeStudio er basert på diverse andre freeware-verktøy, og er altså også gratis i seg selv. Du kan laste det ned fra Snapfiles (26,5 MB, kun for Windows)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer