22" LG L226WT

22-tommerne blir det stadig fler av, til en overraskende rimelig pris. Vi har testet LG sin utgave.

Publisert
Sist oppdatert

Middels store brede skjermer i en prisklasse som er overkommelig for de som er villige til å betale litt ekstra, dette er tydeligvis noe produsentene satser på. Mange av de store leverandørene er ute med sine modeller, og flere kommer til.

Skjermer i samme format og prisklasse har en tendens til å bli svært like etter hvert som produktutvalget modnes. Blant de nye 22-tommerne ser vi en del forskjeller i spesifikasjonene, og utførelsen kan også variere. Noen produsenter bruker blankt kontrastbelegg, noen satser på rask oppdatering - LG skilter først og fremst med en svært stor oppgitt kontrast på hele 3000:1. Hva betyr dette i praksis?

Konstruksjon

Skjermen har et kabinett i blank sort plast, og gir et moderne inntrykk. I hvert fall i dag. Piano-finish er jo en typisk mote, på alt annet en pianoer, pussig nok. Uansett hva en dypere trendanalyse måtte komme fram til synes vi den er stilren og elegant.

Skjermen kan dreies, hele foten står på en dreieskive, noe som er praktisk i mange sammenhenger. Den kan derimot ikke heves eller senkes, men selvførlgelig vippes, som alle andre skjermer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer