23" Apple Cinema HD

Dette er ikke bare en av de stiligste, men også en av de klart beste LCD-skjermene vi har testet. Og den er ikke bare forbeholdt Mac-maskiner.

Publisert
Sist oppdatert

Den forrige generasjon LCD-skjermer fra Apple var typisk Apple på sitt mest spesielle. De var innbakt i en bred og tykk ramme av klar plast, hadde marginalt med justeringsmuligheter og spesialpluggen gjorde det umulig å koble den direkte til annet enn visse Mac-maskiner. Du finner et bilde av skjermen i denne artikkelen.

Ved hjelp av et adapter var det også mulig å koble disse skjermen til PCer, og dette var også påkrevet hvis man skulle bruke den som skjerm#2 på Mac'en.

Bildet på skjermen var derimot helt i toppklasse.

Men "Apple Cinema HD Display 23-inch widescreen" som vår testskjerm heter, viser Apple fra sin aller beste side. Her er det både lekkert design, gjennomført funksjonalitet og topp bildekvalitet. Og så er den fullt kompatibel med moderne PCer.

Elegant aluminium

Plastmaskinene fra Apple finner vi nå bare i de rimeligste prisklassene, med iBook og iMac i spissen. PowerBook og PowerMac G5 kommer nå i elegante aluminiumskabinetter, og de nye skjermene matcher disse 100%.

Rammen rundt LCD-panelet er smal, selv om vi har sett den smalere på andre skjermer. Foten er også i massiv aluminium, og sitter solid hengslet på baksiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer