23" hp f2304

Trenger du en virkelig fet LCD-skjerm, 5 tusen billigere enn konkurrentene? Vil du ha en skjerm som også kan brukes til annet en PC, med flust av innganger for andre apparater? Vi har testet hp f2304

Publisert

Trenger du en virkelig fet LCD-skjerm, 5 tusen billigere enn konkurrentene? Vil du ha en skjerm som også kan brukes til annet en PC, med flust av innganger for andre apparater? Vi har testet hp f2304

De to andre 23-tommers LCD-skjermene vi har testet, har vært klart rettet mot profesjonelt bruk. De er en erstatning for flere skjermer ved siden av hverandre, og gir et bedre arbeidsmiljø i video og lydredigering. 23 tommers bredde med 1920 x 1200 punkters oppløsning er også perfekt til bilderedigering, med plass til arbeidsflate og verktøybokser.

Men hp har også hatt andre bruksområder i tankene når de designet denne skjermen, og tankene har ikke først og fremst vært hos de profesjonelle brukerne.

Flerbruks-skjerm

Det første som slår en med denne skjermen, er at den er ekstremt bred. Dette skyldes selvfølgelig at den er utstyrt med høyttalere på hver side av selve skjermpanelet. Disse er svært diskret i designet, slik at man ikke legger merke til dem ved første øyekast – de går nesten helt i ett med skjermflaten, når skjermen er slått av.

Og hva har høyttalere å gjøre på en 23-tommers LCD-skjerm? Det er det delte oppfatninger om. Grunnen er at denne skjermen ikke bare er tenkt brukt sammen med en PC. I tillegg til VGA og DVI-innganger har den også S-video og komponent-innganger. Dermed kan du koble den rett til en DVD-spiller, opptaker og/eller en satelitt-tuner eller annen videokilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer