23" Sony SDM-P234

En 23- tommers LCD- skjerm er blant av det feteste datautstyret som finnes for tiden. Vi har sett på Sony sin utgave, som er blant de beste som finnes

23" Sony SDM-P234
Publisert

Vil du ha virkelig stor skjermflate, da er en 23-tommer tingen. Du får plass til flere programvinduer, du kan se video i bredformat og bildekvaliteten på skjermer i denne størrelsen er også et godt stykke over gjennomsnittet. Det er også prisen, vi snakker om noe bortimot ren luksus.

Design og konstruksjon

Denne Sony-skjermen – som har betegnelsen SDM-P234 - har et helt annet design enn den nye 19-tommeren fra Sony som vi testet for kort tid siden. Det som er felles er at fotplaten er rund, ellers er det store forskjeller.

Rammen på 23-tommeren er sort og smal, og er festet på en rund søyle som ikke sitter i senter på den runde fotplaten.

Kablene er beregnet å komme ut av en åpning bak på foten, og for å koble til må du skyve opp bakplaten og fjerne et deksel.

Det er kontakter for 2 analoge VGA-tilkoblinger og en DVI. Det er også en høyttalerinngang ved hver kontakt, og en utgang helt til høyre sett bakfra. Det er ingen innebygde høyttalere i skjermen, men kobler du tre PCer eller andre apparater til denne skjermen, kan du velge lydsignal samtidig som du skifter video-signal! Det er jo svært praktisk, selv om det bare er i forbindelse med spesielle bruksområder dette kommer til nytte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer