24" Dell FPW2405

En 24-tommers skjerm i bredformat, det er ikke småtteri. Når den i tillegg har en rekke andre attraktive egenskaper blir det ekstra spennende.

Publisert

Dell 2405FPW er den største skjermen vi har testet, en tomme større enn hp, Apple og Sony sine 23-tommere, men de har alle samme oppløsning – 1920 x 1200 punkter.

Designet er identisk med de andre LCD-skjermene fra Dell, med smale runde rammer og en solid sølvfarget fot med justerbar søyle.

Skjermen kan heves og senkes, den kan dreies til sidene og vippes fram og tilbake. I tillegg kan den vris på høykant, og blir da nesten skremmende høy...

Mer fleksibelt enn dette kan det vanskelig gjøres, her er alle muligheter til stede.

Enda mer fleksibel

Ikke nok med den mekaniske fleksibiliteten, også tilkoblinger og brukstilpasninger finner vi langt mer av enn på noen andre skjermer vi har testet.

I tillegg til DVI-kontakten finner vi hele 4 forskjellige analoge tilkoblinger. Disse er vanlig analog VGA, S-video, composite og komponent-innganger! Du kan dermed koble skjermen til alle mulige data og video-signalkilder uten å måtte kjøpe flere bokser eller spesialkabler.

Det er også en USB-hub bygget inn, med 2 utganger på baksiden og 2 på siden av skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer