24" hp W2448hc

Kraftskjerm fra HP.

Publisert
Sist oppdatert

For snart et år siden testet vi forgjengeren til denne skjermen, du finner artikkelen her. Den gangen var det tidlig i perioden med pianolakk, nå er det flere produsenter som beveger seg bort fra dette. Det kan være stilig, men krever stadig puss og polering for å holde stilen.

Solide saker

Vi snakker også nå om en gedigen konstruksjon, noe som til en viss grad er påkrevet når skjermen er på 24 tommer. Når den samtidig har et stort justeringsområde rent fysisk, og også kan dreies til høydeformat, da kreves det en stødig fot.

Selve konstruksjonen er basert på en hengsel med to akslinger, den ene bakerst på foten, og den andre bak på skjermen. Dermed kan du senke skjermen svært lavt, det er bare 57mm mellom bordplaten og nederste kant på selve panelet. Hengslingen er smart, så du beholder den vertikale posisjonen når du hever/senker skjermen.

Foten hviler også på en dreieskive, som gjør at du kan dreie den hit og dit med minimale krefter.

Den perfekte arbeidsstilling er en smaksak, men her kan du fint begynne med toppen på skjermen i øyenhøyde, og heve den så langt opp til en posisjon du føler er behagelig. Dette avhenger av bruksområde og hvordan du plasserer og organiserer programvinduene på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer