25 briljante utvidelser til Firefox

Gi nettleseren superkrefter.

Cooliris revolusjonerer bildesurfing.
Cooliris revolusjonerer bildesurfing. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettleserkrigen har bare blitt enda mer spisset den siste tiden, men fremdeles øker Firefox' popularitet.

De siste undersøkelsene vitner om at nettleseren nå har en markedsandel på over 20%, noe som også understøttes av vår egen statistikk, der 21,7% av DinSides lesere bruker Firefox.

En av grunnene til at Firefox er blitt så populær, er mulighetene for å utvide nettleseren med såkalte plug-ins, eller utvidelser som vi sier på godt norsk.

I løpet av noen år med Firefox har vi etter hvert prøvd en hel del av dem, skrevet om en del av dem og avinstallert en del av dem. Det er imidlertid mange vi også har beholdt, og her er 25 av våre favoritter, sortert under ulike kategorier, men uten noen spesiell rekkefølge ut over det:

Produktivitet

FireGestures (last ned)Vi er som regel tilhengere av å bruke tastaturet i så stor grad som mulig, men det er ikke til å komme fra at surfing gjøres best med mus. FireGestures gir deg såkalte "mouse gestures", som gjør at du kan bruke musa til en rekke ting. For eksempel kan du holde høyre mustast inne, "tegne" en strek til venstre og slippe, og så blir det som om du trykker "tilbake" i nettleseren din. Du kan også konfigurere utvidelsen slik at du for eksempel kommer til hjemmesiden din om du tegner en "h".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer