250 GB Western Digital WD2500JB OPPDATERT

OPPDATERT: Får du aldri plass nok, og hater å vente? Hvis dette også gjelder ditt forhold til harddisker kan du løse problemet med en WD2500 - den største og raskeste. Vi har sett på årets utgave som både er bedre og billigere.

Publisert
Sist oppdatert

Mutasjonen av PCbruker og hamster, som laster ned mengder med data de aldri bruker, og heller aldri sletter, blir det stadig flere av. De sitter på tusenvis av MP3-filer og hundrevis av filmer, kopier av flere generasjoner harddisker fra tidligere PCer, shareware og piratkopier av programmer man aldri får testet.

Samtidig er det stadig flere som faktisk trenger stor plass til video, lyd og høyoppløselige bilder.

Fabrikantene setter selvsagt pris på dette, og lanserer stadig større og raskere disker. Vi har hatt årets nyeste utgave av Western Digitals WD2500JB på benken, som har en kapasitet på 250 GB med den nyeste lagertypen, Fluid Bearings.

Ikke for stor

Dagens PCer og oppdaterte versjoner av Windows XP (eller andre operativsystemer) har ikke noen problemer med å håndtere disker på denne størrelsen. Men hvis du har et eldre hovedkort, bør du sjekke om hovedkortet ditt håndterer så store disker, laste ned en oppdatering av BIOS, eller kjøpe en separat PCI-diskkontroller. Eventuelt laste ned den siste Service Pack til Windows.

Topp ytelse

HD Tach målte på de første utgaven av testen en leseytelse som startet på 59 943 KB/sekund ytterst på disken, og reduserte gradvis til 25 657 innerst. Gjennomsnittet lå på 49 021 KB/sekund

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.